O nama

AZBUKU, obrt za usluge 2013. je godine osnovala Ana Zalović, profesorica ruskog i talijanskog jezika.

Svi naši nastavnici izvorni su govornici ruskog jezika i sudski tumači za ruski jezik s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju stručnih tekstova različite tematike (ekonomske, medicinske, pravne, tehničke, turističke, sportske i dr). kao i književnih tekstova s ruskog na hrvatski i obratno te su dosad uspješno surađivali s nizom renomiranih tvrtki kao što su Siemens d.d. Hrvatska, Siemens d.d. Austrija, Klimaoprema d.d., Instrumentaria d.d., Pliva d.d., Jurval d.o.o., Pride d.o.o. itd.

Profesori izvrsno poznaju kulturu, običaje i mentalitet stanovnika Rusije i šire regije zahvaljujući činjenici što su dugi niz godina živjeli i radili u toj sredini. Također održavaju česte kulturne i ekonomske kontakte s Rusijom. Sve to čini AZBUKU najboljim mjestom za učenje ruskog jezika u Zagrebu.

Nastava se provodi u 6 stupnjeva: A1, A2, B1, B2, C1 i C2, sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike. Polaznici imaju prilike upoznati rusku kulturu u svim njenim segmentima zahvaljujući audio-vizualnim materijalima i igrama koje koristimo na nastavi i jezičnim radionicama. Tematske večeri posvećene su poznatim povijesnim ličnostima i aktualnim zbivanjima u Rusiji.

Naša škola ima mogućnost organiziranja putovanja u Rusiju na kojima polaznici imaju prilike koristiti ruski jezik u komunikaciji s izvornim govornicima, pobliže upoznati rusku kulturu i mentalitet stanovnika, a uz to se i odlično zabaviti.

AZBUKA ima u ponudi i tečajeve talijanskog te hrvatskog jezika.

Škola nudi usluge ovjerenih prijevoda s ruskog na hrvatski i obratno.

AZBUKA se nalazi u Zagrebu, Kušlanova 2 (2. kat), na idealnoj lokaciji u gradu koja je izvanredno dobro povezana tramvajskim linijama.

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pošaljite upit

Go to top